NextCloud

Op deze pagina hebben wij onze eigen cloud opslag gemaakt. Hierin zit onder andere ook een chat functie en een planning. Ook zijn alle accounts beveiligt met 2 Factor Authorisation. Dit houd dus in dat er een 6 cijferige Code moet worden ingevuld. Deze code is elke keer weer anders en veranderd elke 30 seconden. De code is te vinden via een app op een smartphone

 

​Cachet​ ​​status page​

Op deze pagina hebben wij onze eigen status pagina gemaakt. Hierop kunt u zien wat er uitgevallen is of als er onderhoud is. Deze pagina zal automatisch geupdate worden met onze interne monitor servers.

Roundcube webmail

Hier vind u onze webmail. Deze is gelinkt aan onze email pakketen die u zelf kan beheren. Via dit paneel is het mogelijk om de Wachtwoorden van u accounts aan te passen en uw emails te bekijken/antwoorden. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen

GitLab

Doordat wij altijd bezig zijn met het verbeteren van onze programma`s hebben wij een gitlab server in het leven geroepen. Hierdoor is het mogelijk om met meerdere mensen aan de programma`s te werken zonder dat er problemen onstaan door dubbele code. Als u behoefte heeft aan deze omgeving kunt u contact op nemen via de mail of bel ons.

Kanboard

Kanboard is een handige project management tool. Het werkt ongeveer gelijk aan Trello maar er zitten veel meer mogelijkheden in. Tevens is deze tool ook open source. Wij gebruiken deze tool om het Cloudsters project te managen. Ook kunt u bij ons Kanboard hosting afnemen. 

Bitwarden

Bitwarden is een password manager die open scource en self hosted is in Docker. Wij gebruiken Bitwarden voor het beheren van de wachtwoorden van onze omgeving. Deze zijn ge encrypt met PBKDF2 SHA-265 en het inloggen is beveiligd met 2FA.

Kibana Monitoring/SIEM oplossing

Met Kibana monitoren wij al onze servers en applicaties. Ook zit er in Kibana een SIEM oplossing waardoor wij aanvallen op onze systemen tijdig kunnen detecteren. Verder gebruiken wij Kibana ook voor het monitoren van onze web en Docker servers. Om zo in te spellen op de vraag van de klant.

Exchange Mail Server

Om onze kennis op peil te houden hebben zijn wij overgestapt op een Exchange mail server. Deze vervangt onze oude Modoboa mailserver. Met de upgrade naar Exchange hebben wij veel meer functionaliteiten tot onze beschikking dan voor heen.

DirectAdmin WebHosting Panel

Via DirectAdmin kunnen wij makkelijk en beheerbare webhosting bieden.